YoungLink: goed nieuws!

Het jaar 2016 is fantastisch ingeluid tijdens de nieuwjaarsborrel van YoungLink. Op 20 januari werd de aftrap gegeven voor de eerste bijeenkomst van dit jaar met een workshop ‘Systeemkracht’ en een leuke borrel in ‘t Feith Huis.


De workshop Systeemkracht werd verzorgd door Goof van Amelsvoort, een inspirerende organisatieveranderaar met veel inzicht in hoe anderen bewust te maken van hun eigen positie binnen een organisatie

Bij aankomst van het evenement kregen alle aanwezigen een badge met de bijbehorende functie. In totaal waren er 4 leden van de directie, 6 managers, 50 productiemedewerkers en 6 klanten. In het prachtige concerthal van Vrijdag hebben we de dagelijks gang van zaken gesimuleerd binnen een organisatie. Doel was om een succesvolle organisatie creëren en het neerzetten van een gewenste cultuur. In anderhalf uur tijd, steeg de temperatuur van -10 graden Celsius naar +40 graden Celsius.
Zo moest er een achtbaan worden gebouwd, een stadion en nog andere interessante bouwwerken.
Aan het einde van deze oefening hebben we ervaringen met elkaar gedeeld en gediscussieerd hoe hierop geanticipeerd kan worden binnen de eigen organisatie.

Op 25 februari staat het volgende, nu al "uitverkochte", event op de planning. Prof. Dr. Douwe Draaisma, verbonden aan de Rijksuniversiteit van Groningen, trapt de eerste YoungLink University af met een lezing over het geheugen en welke invloeden dit heeft op ons werk.