Uitnodiging: kom jij op 12 september ook naar het platform mobiliteit?

De bijeenkomst van het platform mobiliteit staat op 12 september aanstaande in het teken van pitches en het voeren van netwerkgesprekken.

Loopbaankandidaten uit het Noorderlink netwerk krijgen de gelegenheid om zichzelf in drie minuten tijd aan de aanwezigen te presenteren. Vervolgens ontstaat er een gesprek waarbij de kandidaat vanuit het publiek feedback ontvangt en bij voorkeur zoveel mogelijk tips krijgt voor netwerkgesprekken of zelfs concrete banen. De loopbaankandidaten worden door de platformleden zelf uitgenodigd om te komen pitchen.

Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst deelt Eric Datema (WorkForce Holland) met ons zijn visie op netwerken en het voeren van netwerkgesprekken vanuit het oogpunt van de professional (dus degene die wordt benaderd voor een gesprek). Wanneer en vooral ook waaróm voer je nu wel of niet een netwerkgesprek? Waar heb je het dan over tijdens zo’n gesprek en welke meerwaarde heeft het voor jou?

Voor wie dat willen is er aan het einde van de bijeenkomst ruimte om onder het genot van een hapje en drankje nog wat na te praten en/of te netwerken.

Graag willen we HR- en loopbaanadviseurs en/of andere belangstellenden uit het netwerk die zich bezighouden met mobiliteit in de gelegenheid stellen bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Wil jij loopbaankandidaten een stapje verder helpen door te reageren op hun pitch? Ben je geïnteresseerd in het onderwerp netwerken en vind je het leuk om hier meer samen met vakgenoten meer over te horen en te delen? Dan zien wij je graag op 12 september.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar Mireille Galama via . Ook met vragen kun je hier terecht.

Bijeenkomst platform mobiliteit, thema pitchen en netwerken
Maandag 12 september 2016
Locatie volgt
Aanvang 15:00 uur
Afsluiting en netwerkborrel 17:00 uur