Theater Noordkracht ‘16 uitverkocht

Nog 7 weken te gaan voordat 1000 bezoekers, 50 sprekers en artiesten en meer dan 100 vrijwilligers gaan genieten van de Noorderlinkdagen 2016.


Op 29 september gaan de theaterdeuren van De Nieuwe Kolk en van andere locaties in Assen open. Er zijn toonaangevende en boeiende sprekers, optredens van topartiesten en presentaties van vernieuwende initiatieven zoals Innofest en de Blue Zone van de HANNN. Heb jij je al aangemeld?

Uitverkocht
De kaarten voor dit evenement, het grootste congres in Noord-Nederland op het gebied van management, organisatie- en personeelsontwikkelingen, zijn inmiddels uitverkocht. Gezien het aanbod, locaties en het thema ‘theater’ verbaast ons dat niet. Sprekers als Rutger Bregman, Marjolein ten Hoonte en Martijn Aslander maar ook Ruud Veltenaar en Jitske Kramer betreden het podium evenals topartiesten als Jan Jaap van der Wal en Ellen ten Damme. Velen hebben zich inmiddels al aangemeld en hun persoonlijke voorkeursprogramma gekozen via www.noorderlinkdagen.nl. Geïnteresseerden kunnen zich tot 15 september aanmelden via de aanmeldcode in de uitnodiging. Er zijn geen losse toegangskaarten meer te koop.

Campagnemodellen
Herken jij jouw collega op de campagnebeelden voor het congres? Voor de foto’s hebben wij gekozen voor echte modellen, namelijk medewerkers van Noorderlink-organisaties. Zo zie je hier bijvoorbeeld Dirk Koppert van de provincie Groningen (links) en Marco Out, burgemeester van Assen. Ook zij kijken ernaar uit collega’s uit het vak, de branche en het Noorden te ontmoeten. Binnenkort lees je meer over het enthousiasme van de modellen over de Noorderlinkdagen. Leer je collega’s alvast kennen!

Inhoud delen
Natuurlijk draait de dag vooral om mensen ontmoeten en kennis delen. Er worden visies gedeeld over generatiemanagement, verantwoord ondernemen, de toekomstige arbeidsmarkt, het basisinkomen en nog veel meer. Met welke vraag over jouw branche, organisatie of functie loop jij rond? Wie wil jij ontmoeten en welke thema’s spelen er nu en in de toekomst? Deel je vragen en kennis en vind elkaar al voorafgaand via de sociale media. Gebruik hiervoor op Twitter de hashtag #nldgn16. Zo haal je het meeste uit de Noorderlinkdagen 2016.