Denk met ons mee!

De arbeidsmarkt is sterk in beweging. Enerzijds zullen banen verdwijnen en functies veranderen en anderzijds doen zich nieuwe kansen voor. Zo is het aantal vaste banen sinds 2008 afgenomen met 10%, terwijl het aantal flexibele banen met 27% is toegenomen (Start People, 2016)! Flexibiliteit is vereist en een leven lang leren is de norm.

Om te anticiperen op deze veranderingen heeft Noorderlink het project ‘Van MBO naar MBO+/HBO’ opgestart. Hier vind je meer informatie over dit project.

Als onderdeel van dit project willen we de huidige ontwikkelingen onder de aandacht brengen en de positie van medewerkers op de arbeidsmarkt verstevigen. Hierbij maken we graag gebruik van jouw input. Door zoveel mogelijk informatie, ideeën, gedachten en mogelijkheden te verzamelen, maken we gebruik van de kennis uit ons netwerk en kunnen we inspelen op de behoeften van alle betrokken partijen.

We nodigen je daarom uit om met ons mee te denken!
Wie?
MBO-opgeleide medewerkers van wie het werk verdwijnt of verandert, HR adviseurs en leidinggevenden die te maken hebben met verdwijnende of veranderende MBO functies binnen hun team.

Wanneer?
MBO opgeleide medewerkers: donderdag 15 september ­van 11:00 tot 13:00 uur
HR adviseurs: donderdag 15 september van ­14:00 tot 16:00 uur
Leidinggevenden: donderdag 22 september van 14:00 tot 16:00 uu​r

Waar?
Groningen (exacte locatie volgt)

Aanmelden?
Meld je aan bij Cora Poelman via poelman@noorderlink.nl. Noem hierbij aan welke sessie je wilt deelnemen.