Weg met de managers, leve de vrijheid?

Onlangs verscheen in het Dagblad van het Noorden een artikel met de titel 'Weg met de managers, leve de vrijheid'. In het artikel geeft Peter Everts zijn visie op de manier waarop veel bedrijven van oudsher nog georganiseerd zijn. Maar nieuwe tijden vragen om een nieuwe manier van organiseren is zijn stelling. Maar wat zijn die nieuwe tijden en wat vraagt dat van onze manier van vormgeven van een organisatie?

Peter Everts is een van de sprekers op 15 juni tijdens een seminar van Noorderlink over “Het spel van de organisatievernieuwing’. Het Symposium biedt de mogelijkheid om een eventuele transfer naar de praktijk te begeleiden. Het Seminar is een initiatief van Peter Everts, Ronald van Paassen, Gea Jaeggi en Lykle de Vries.

>> Hier lees je het hele artikel

Bekijk ook de introductie film van het seminar


 

Het seminar


Doel 

Het doel van het seminar is om leidinggevenden een handreiking te bieden in het faciliteren van improvisatie en talent in hun organisatie, zonder de doelstellingen van de organisatie in gevaar te brengen.

Voor wie
Het programma is bedoeld voor managers, directies en bestuurders die daadwerkelijk willen investeren in een fundamentele verandering van hun organisatie-systeem. Het seminar is toegankelijk voor zowel medewerkers van Noorderlink-organisaties als voor mensen van andere organisaties.

Direct toepasbaar
Het symposium biedt tevens de mogelijkheid om een eventuele transfer naar de praktijk te begeleiden. De in de praktijk uitgevoerde experimenten kunnen onderling worden vergeleken zodat er uitwisseling van inzichten ontstaat.

Het seminar is een initiatief van Peter Everts, Ronald van Paassen en Gea Jaeggi, gefaciliteerd door Lykle de Vries/Noorderlink.

Aanmelden 


Praktische informatie

Prijs
€175,- per deelnemer, excl. 21% BTW, te voldoen per factuur
Inbegrepen in de prijs zijn een whitepaper, een videoverslag en een Toolkit om de opgedane inzichten in de eigen organisatie in de praktijk te brengen.

Datum
woensdag 15 juni 2016

Tijden
Inloop: 12.30 uur
Start 13.00 uur
Einde: 17.00 uur

Locatie
Vleugel F van de Biotoop
Kerklaan 30
9751NN Haren Gn