Appreciative inquiry: verdiepen van je kennis en ervaring

Breng jij Appreciative Inquiry actief in praktijk? Wissel ervaringen uit met collega's en leer over de nieuwste ontwikkelingen.


Appreciative Inquiry begint op steeds meer plaatsen binnen Noorderlink de aandacht te krijgen. Nu is het idee opgevat om in breder verband praktijkervaringen uit te wisselen over het gebruik van AI. Hoe wordt dat zoal aangepakt? En binnen welke (vak)gebieden? Wat brengt het toepassen van AI in de praktijk met zich mee en wat levert het aan concrete resultaten op? Wat moet je vooral doen en wat kun je beter laten? Dat soort vragen en waarschijnlijk nog veel meer zullen aan de orde komen.

De bijeenkomsten 
Heike Aiello (CoreConnect) neemt jullie mee in de meest actuele ontwikkelingen betreffende AI. De drie bijeenkomsten vinden plaats in het Kasteel of indien mogelijk op locatie van de organisatie van één van de deelnemers. De kosten bedragen € 500 exclusief btw. Vanaf 5 deelnemers daalt deze prijs stapsgewijs tot minimaal € 300 exclusief btw bij 8 deelnemers of meer.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden op donderdag 16 juni van 9.00 tot 12.30 uur, donderdag 1 september van 9.00 tot 12.30 uur en dinsdag 4 oktober van 9.00 tot 12.30 uur.
Meer informatie over de locatie volgt.

Aanmelden
Aanmelden kan door contact op te nemen met Lydia Kloppenburg via of tel:23269080