Nu op Noorderlink.nl: Noordermatch

Voor wie?
Noordermatch is interessant wanneer jij in dienst bent van een bij Noorderlink aangesloten organisatie en graag een periode ervaring op wilt doen in een nieuwe of gelijksoortige functie binnen een andere Noorderlink organisatie. Bijvoorbeeld wanneer jij jouw kwaliteiten als projectleider eens elders wilt inzetten of graag een ad interim management klus oppakt in een andere context. Ook wanneer jij je aan het oriënteren bent op een nieuwe stap in je loopbaan kan een ervaring elders van meerwaarde zijn. Misschien ben je een opleiding aan het volgen en wil je graag ervaring opdoen die daarbij aansluit. Of heb je te horen gekregen dat jouw functie gaat verdwijnen en wil je je blik verbreden op wat er elders mogelijk is.

Voor Noorderlink werkgevers is Noordermatch interessant wanneer je tijdelijk op zoek bent naar personeel en je graag iemand uit een andere Noorderlink organisatie de gelegenheid biedt kennis en ervaring in jouw organisatie op te doen. Bijvoorbeeld voor een project dat op stapel staat of ter vervanging van zwangerschapsverlof. Misschien liggen er werkzaamheden welke niet direct in een functie te vatten zijn, maar die wel een mooie ervaring vormen voor iemand die zich in die richting wil ontwikkelen. Hier kunnen mooie win/win situaties ontstaan doordat beschikbare werkzaamheden gekoppeld worden aan loopbaanwensen.

Neem een kijkje op Noordermatch. Hier vind je meer informatie en kan je geplaatste advertenties bekijken of zelf een advertentie plaatsen.