Nazomertour Stadspark

Om de Week van de Loopbaan feestelijk af te sluiten nodigen we je van harte uit bij onze Nazomertour in het Stadspark. Gedurende deze uitgezette wandeltocht in de natuur, staan er allerlei activiteiten voor je klaar. Benieuwd wat deze zijn? Lees dan snel door.

Logo Duurzame inzetbaarheid Noord

Virtual Reality Stress & Mindset experience

  • Heb jij je als vitaliteits professional, werkgever of gewoon als jezelf wel eens afgevraagd hoe je met innovatieve tools je impact kunt vergroten?
  • Wil je meemaken dat technologie niet eng, hard of koud is?
  • Heb je zin om te beleven wat biofeedback en gamification met je brein doen?
  • Ben jij ook hartstikke gek op je persoonlijke stresssysteem of twijfel je nog een beetje?

Als je een of meerdere vinkjes hebt gezet bij de bovenstaande vragen, dan willen we je graag uitnodigen voor een Virtual Reality Stress & Mindset experience van Jamzone. Tijdens deze game speel je met je eigen stresssysteem, kun jij binnen de tijd de finish halen? Lieke van Okdorp neemt jullie op het kantoor van Noorderlink mee in een immersive experience. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de video hieronder.

SVO - Foodtruck

Tijdens de wandeltocht maken we een pitstop bij de foodtruck van SVO-vakopleiding food. We gaan zelf aan de slag met het maken van heerlijke en gezonde shakes. Hierbij krijgen we begeleiding en informatie over de ingredienten en de bereiding van de SVO vakopleiding. 

FNV - Digitale Vitaliteitsscan

Investeren in vitaliteit loont! Investeren in vitaliteit zorgt voor minder ziekteverzuim, meer productiviteit, een grotere betrokkenheid en een sterk werkgeversmerk. Maar hoe ga je aan de slag met vitaliteit? Met de vitaliteitsscan ontdek je binnen 10 minuten hoe het er nu voor staat met de aandacht voor vitaliteit. Met de inzichten kun je direct en gericht aan de slag.

Tips van een sportinstructeur

Gezond aan het werk, thuis en op locatie? Tijdens de tocht staat er een sportinstructeur voor je klaar om je tips te geven omtrent oefeningen die gebaseerd op jouw werk. Deze oefeningen kun je eenvoudig thuis doen om je lichaamshouding te versterken.

Meld je aan