Masterclass Grip op je geld (online)

Hoe ga je slim met je geld om? Dat is iets wat velen van ons nooit geleerd hebben. In deze masterclass leer je de belangrijkste onderdelen die ervoor zorgen dat je grip op je geld hebt. Daardoor ben je financieel meer in balans, houd je geld over (om te sparen of leuke dingen te doen) en heb je financiële rust. De masterclass zit vol handige tips en trucs die je gelijk winst opleveren.

Trainer

 Monica Helbig van Cijfers & Centen 

Ik ben Monica Helbig (1981) en alleenstaande moeder van een zoon (2013). Ik ben opgegroeid met weinig geld en dat heeft veel met mij gedaan. Ik besloot nooit een tekort aan geld te hebben. Dat lukte, ik zorgde voor een goede baan en maakte promotie op promotie, maar leverde mij wel een burn-out op voor mijn dertigste. Daar begon mijn zoektocht naar de invloed van geld op het leven van mensen en de zoektocht naar financiële rust.

Ik geloof dat mensen veel meer uit het leven kunnen halen als ze op een andere manier naar geld kijken en op een andere manier met geld omgaan.
Mijn kracht zit in het feit dat ik de “harde” kant van de cijfers en centen combineer met de “zachte” kant, waaronder mindset en gedrag.

Mijn missie is om te zorgen dat alle Nederlanders financiële rust hebben, bewust met hun geld omgaan en hun dromen waar maken.

Aanmelden