Een themacongres over leiderschap

Ben jij klaar om jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen? Dan is het Noorderlink Leiderschapscongres op 6 juli hét evenement dat je niet mag missen!

Tijdens ons tweede congres van dit jaar genaamd ‘Leid jij?’ maak je kennis met verschillende aspecten van leiderschap. Of je nu een beginnend leider bent of al jarenlang ervaring hebt, er is voor iedereen iets te ontdekken.

Onze sprekers, die binnenkort bekend worden gemaakt, zijn experts op het gebied van leiderschap. Ze zullen je prikkelen met hun verhalen en praktijkervaringen. Zo kom je meer te weten over onderwerpen als:

  • Authentiek leiderschap: Hoe kun je als leider jezelf blijven en toch effectief leidinggeven?
  • Leidinggeven aan verandering: Hoe ga je om met veranderingen binnen jouw organisatie en hoe inspireer je anderen om mee te gaan in deze veranderingen?
  • Persoonlijk leiderschap: hoe haal je het beste in jezelf en jouw talenten naar boven?

Ondertussen zijn de eerste sprekers bekend. Zie het overzicht van sprekers en hun onderwerp:

Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen tijdens het congres. Op 6 juli in theater De Tamboer in Hoogeveen. Schrijf je nu in en ontmoet andere professionals uit het Noorden van Nederland, ontdek hoe jij het beste uit jezelf (en jouw team) kunt halen en laat je inspireren op het gebied van leiderschap!

Praktische informatie

Datum

6 juli 2023
09:30-16:30 uur

Locatie

Theater de Tamboer
Hoofdstraat 17, 7902 EA Hoogeveen

Tickets

Gratis voor alle aangesloten Noorderlink organisaties & samenwerkingspartners
295 euro voor niet aangesloten organisaties