Social Impact Day Noord

Over vijf weken is het zo ver, dan vindt Social Impact Day Noord plaats in het Groninger Forum. 

Wil jij meer weten over sociaal ondernemen? Wil je handvatten voor jouw organisatie om stappen te zetten? Ben je op zoek naar een netwerk van innovatieve aanpakkers? Kom naar de Social Impact Day Noord en laat je verrijken met concrete handvatten, kennis, contacten en inspiratie.

We hopen je te ontmoeten op 1 november, bij hét evenement over sociaal ondernemen en maatschappelijke impact in Noord-Nederland!

Programma

Na het plenaire ochtenprogramma met opening, keynotes en een kort panelgesprek, volgt een parallel middagprogramma met maar liefst vijftien verdiepingssessies, talkshows, workshops, een werksessie en een open podium. De sessies bieden concrete en werkbare kennis, middelen en modellen om jou als ondernemers de volgende stap te laten zetten met je bedrijf - ook in relatie tot beleid en overheid.

  • Tijdens de verdiepingssessies, onderverdeeld in verschillende thema's, laten ondernemers uit (vooral) de noordelijke regio zien dat economisch success hand in hand gaat met maatschappelijke impact.
  • In kleinschalige workshops ga je concreet aan de slag met nieuwe verdienmodellen, vertaalbare bedrijfsvoering, het beter aantonen van je impact of juridische informatie relevant voor sociale ondernemingen. Doe in één sessie direct je voordeel!
  • Onze dagvoorzitter leidt drie scherpe talkshows waar ervaren bestuurders, ondernemers, beleidsmakers en onderzoekers met elkaar spreken over het sociaal ondernemen van morgen: wat is de agenda van Noord-Nederland? Welke rol spelt arbeidsparticipatie hierin? En hoe brengen we de sector sociaal ondernemen vooruit?

De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Social Impact Award aan de meest veelbelovende, jonge sociaal onderneming uit Noord-Nederland, gevolgd door een actieve netwerkborrel.

Kaartverkoop begint nu!


Verzeker je van een plek bij Social Impact Day Noord en koop nu je kaarten via Eventbrite. Je kunt kiezen tussen dagkaarten en middagkaarten (excl. btw):

  • Dagkaart 100,- (inclusief lunch en borrel)
  • Middagkaart 50,- (excl. lunch, incl. borrel)

Geef hier je ook direct aan welke onderdelen van de dag je wilt bijwonen. Let op: voor de workshops is het aantal plaatsen beperkt!

In verband met de grootte van de zaal waar het ochtendprogramma plaatsvindt, is er ook een beperkt aantal dagkaarten beschikbaar. Studenten en start-ups kunnen kaarten kopen voor de helft van de prijs, zolang de voorraad strekt. Neem hiervoor contact op met ons.

Wees er dus snel bij als je de hele Social Impact Day Noord wilt meemaken!

Voor meer informatie kijk op: www.socialimpactdaynoord.nl