Proeverij 'Rouw op de werkvloer'

Dit webinar is verplaatst naar 6 oktober 2020


We blijven er liever bij weg, maar vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: het verlies van iemand die je dierbaar is. Een ouder, een partner, een kind... Het zijn gebeurtenissen die diep ingrijpen en je leven totaal op zijn kop kunnen zetten.

Hoe je zo’n moeilijke periode doorkomt, is voor iedereen anders. Maar feit is dat er op rouw geen aan- en uitknop zit. Het verdriet is er, en die rugzak neem je ook mee naar je werk. Of zoals een van onze leden het verwoordde: ‘Je kunt je verdriet niet bij binnenkomst aan de kapstok hangen en weer meenemen als je naar huis gaat’. Hoe belangrijk is het dan dat er een veilige werkvloer is, waar begrip en kennis over rouw aanwezig is.

De handreiking 'Rouw op de Werkvloer' is een coproductie van het CNV en rouwdeskundige Manu Keirse. Loes Dreschler van het CNV verzorgt hierover speciaal voor Noorderlink deze proeverij.

Datum

6 oktober

Tijd

10.00 - 11.00 uur

Locatie

online

Je kunt je aanmelden via onderstaande button:

Aanmelden

Alvast meer lezen over rouw op de werkvloer? Lees hier de handreiking van het CNV (pdf). Of bekijk 'Hoe werkt rouw' van het CNV:

             

Proeverij

Een proeverij is geen volledige workshop of training. Een proeverij is een kennismaking met een training, of trainingsvorm. Je kunt vrijblijvend ´proeven´ en bekijken of deze training of workshop iets toevoegt voor jou of toepasbaar is in je organisatie.