Perspectief op Werk: Gewoon doen!

Het VNO-NCW MKB Noord en Arbeidsmarktregio Drenthe, nodigen je graag uit voor de digitale lunchbijeenkomst van Perspectief op Werk.

Nicolette Pak van ’t Stokertje uit Orvelte neemt je mee in haar motivatie om van de mensen die buitenspel zijn geraakt gemotiveerde werknemers te maken. Nicolette  vertelt ons wat deze inspanning haar en het ’t Stokertje brengt. Naast de boeiende spreker en ervaringsdeskundige word je van harte welkom geheten door Raymond Wanders, voorzitter van de Arbeidsmarktregio Drenthe en Pieternel Schomaker, bestuurslid VNO-NCW MKB Noord Drenthe en bestuurslid van het Regionaal Werkbedrijf Drenthe.

Wij gaan ervan uit dat het inspirerende verhaal van Nicolette Pak voor jou inspiratie is om deze route (weer) te gaan bewandelen. Wij realiseren ons dat een dergelijke route niet zonder hindernissen is en ook daar besteden wij aandacht aan.

Dit alles doen wij natuurlijk onder het genot van een lunch. De lunch wordt bij je op het werk/thuis bezorgd.

 

Wanneer?

Donderdag 8 april 11:50-13:00 uur

Hoe?

De bijeenkomst is online via Zoom. Na aanmelding mailen wij je de deelnamelink. Je gegevens worden (uitsluitend) gebruikt voor de bezorging van de lunchbox.

Voor wie?

Ben je werkgever? En overweeg je om inclusief te gaan ondernemen? Laat je inspireren! Misschien onderneem je al inclusief, deel je graag eigen ervaringen en hoor je graag andere ervaringen! Sta je open om jouw vacatures op andere wijze in te vullen en wil je invulling geven aan de maatschappelijke opgave? Je hoeft geen lid te zijn van VNO NCW MKB Noord of JNO.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 31 maart via de website www.vno-ncwnoord.nl.

Aanmelden