Lezing Traineelink: Succes is een keuze, falen ook?

De werkende wereld van de nieuwe generatie een stukje mooier maken. Spreekt dat jou als trainee aan? Dan komt dat goed uit, want het is ook de ambitie van Daniël Verrijk.

In zijn lezing vertelt Daniël over actuele thema's voor jonge talenten, die aan het begin van hun carriëre staan. Daarbij levert hij concrete, toepasbare inzichten om je te helpen te doen wat je wilt doen. Daniël houdt niet van alleen maar informatie zenden, waardoor er ook de nodige interactie met de aanwezigen zal worden gezocht om de discussie aan te gaan. Aansluitend op de lezing is er een borrel om te netwerken met andere trainees.

Aanmelden

Over Daniël Verrijk

Net als Floortje Dessing is Daniël een echte reiziger. Toch is hij niet op zoek naar de meest verre oorden of uithoeken van deze aarde, hij blijft binnen de landsgrenzen. De reizen van Daniël gaan langs een grote diversiteit aan organisaties in Nederland; van de zuidas in Amsterdam tot aan de garnalenvisserij in Zoutkamp. Overal waar hij komt is hij bijzonder geïnteresseerd in het welzijn van jong talent, dat aan het begin staat van hun carrière.