Lef'L Up! Opleidings-programma

Elk semester start het 6-daagse opleidingsprogramma van Lef'L Up!

Automatisering en robotisering zorgen voor een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt. Met name voor de MBO-geschoolde medewerker in het middensegment is het van belang om mee te blijven bewegen.

Lef’L Up! speelt hierop in door:

  • Het creëren van bewustwording ten aanzien van de noodzaak van persoonlijke ontwikkeling. 

  • Het aanbieden van een opleidingsprogramma, dat zich richt op het ontwikkelen van competenties en vaardigheden op HBO niveau. 


Waarom


Omdat investeren in je loopbaan, regie nemen, aan blijven sluiten bij veranderende omstandigheden en toewerken naar nieuwe kansen alle reden geven om zelf en verzekerd in je loopbaan te (blijven) staan. 

Voor wie

Dit project richt zich vooral op MBO-geschoolde medewerkers van gecommitteerde Noorderlinkorganisaties van wie het werk verdwijnt of in de toekomst verandert. En medewerkers die zich vanuit de gedachte 'een leven lang leren' willen blijven ontwikkelen. 

Opleidingsprogramma


In samenwerking met Hanzehogeschool en Stenden Hogeschool is een opleidingsprogramma ontwikkeld waarbij de focus ligt op ontwikkeling van competenties en vaardigheden op HBO niveau. Het programma levert directe meerwaarde op binnen de huidige werkomgeving en kan bijdragen aan het nemen van een volgende stap in je loopbaan. Hierbij kun je denken aan een vervolgopleiding of een andere baan.
Twee keer per jaar, in september en in februari, wordt er gestart met een 6-daags opleidingsprogramma. In september 2017 zal het eerste programma starten. Dit programma sluit je af met een persoonlijk advies en een erkend certificaat dat mogelijk kan leiden tot vrijstellingen binnen een vervolgopleiding.

Het resultaat

  • een eerste stap in je persoonlijke ontwikkeling.
  • een persoonlijk advies m.b.t. eventuele vervolgopleiding.
  • een erkend certificaat. 
  • mogelijkheden tot vrijstelling(en) bij een eventuele vervolgopleiding.

Praktische informatie

Opleidingsdata
Startdatum: Maandag 18 september
Dag 2: Donderdag 19 oktober
Dag 3: Donderdag 26 oktober.
Dag 4: Donderdag 9 november
Dag 5: Donderdag 16 november
Dag 6: Donderdag 30 november

Kosten
De kosten per deelnemer bedragen €1.750,- (inclusief materiaal).

Locaties
De opleidingen vinden plaats op diverse locaties in het noorden van het land.

Aanmelden of meer informatie?
Je kunt je aanmelden via de aanmeld button hieronder.

Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar lefl-up@noorderlink.nl, dan nemen wij contact met je op. Desgewenst telefonisch als er een telefoonnummer is vermeld.

Inschrijven