Lef'L Up! Proefcollege

Proefcollege Lef'L Up!

Kom proeven van het opleidingsprogramma van Lef'L Up! 
Ben jij je aan het oriënteren op een stap in je loopbaan? Heb je gehoord van Lef'L Up! en wil je graag weten hoe het is om deel te nemen aan het opleidingsprogramma?

Je bent van harte welkom voor een proefcollege op Het Kasteel aan de Melkweg 1 in Groningen, om kennis te maken met het opleidingsprogramma en de trainers van Hanze en Stenden.

Maandag 26 juni - 19:30-21:00 uur

Over het opleidingsprogramma

Twee keer per jaar, in september en in februari, wordt er gestart met een 6-daags opleidingsprogramma. Dit programma richt zich op de, met name MBO-geschoolde, medewerker van wie het werk verdwijnt of veranderd in de toekomst. En medewerkers zich vanuit de gedachte 'een leven lang leren' willen blijven ontwikkelen. 

De focus ligt op de ontwikkeling van vaardigheden en competenties op HBO-niveau. Daarnaast is aandacht voor persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling; wie ben je, wat kun je en wat wil je? Het programma levert directe meerwaarde op binnen de huidige werkomgeving en kan bijdragen aan het nemen van een volgende stap in je loopbaan. Meer info


Let op!
Er zijn 10 Noorderlinkorganisaties die gecommitteerd zijn aan dit project en met ons samenwerken aan dit opleidingsprogramma. Werk je niet voor één van de onderstaande organisaties, maar wil je graag mee doen? Neem dan contact met ons op: lefl-up@noorderlink.nl

Deze bedrijven zijn tot nu toe gecommitteerd:
DUO
Gemeente Emmen
Gemeente Groningen
Hanzehogeschool
Noorderpoort
Rabobank
Randstad
Rijksuniversiteit Groningen
UMCG
Waterbedrijf Groningen.

Meld je aan voor het proefcollege via onderstaande button

Aanmelden