Leergang Leiderschap (proefcollege)

Leidinggeven aan de Toekomst

Proefcollege op donderdag 16 januari I 20.00 – 20.30 uur I HanzePro, locatie Meerwold, Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen

(medewerkers van bij Noorderlink aangesloten organisaties die besluiten 'Leidinggeven aan de Toekomst' te volgen krijgen 10% korting op de leergang!)

Deze post-bachelor leergang is gericht op leiderschap in een wereld die voortdurend verandert. En waarin je zelf mee verandert. Het gaat om jou en hoe je de veranderingen doorleeft. Hoe ziet jouw leiderschap 2.0 eruit? Wat betekent dat voor jou persoonlijk? Hoe geef jij zelf vorm aan de toekomst? In hoeverre zet je jouw netwerken daarvoor in? We dagen je uit om je eigen leiderschap onder de loep te nemen en naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor word je succesvoller en heb je een breder repertoire aan gedragskeuzes.

Iets voor jou?

De leergang is gemaakt en bedoeld voor professionals in een leidingnemende rol, met minimaal een jaar ervaring. Deelnemers zijn afkomstig uit allerlei sectoren. Dat maakt de groep divers, maar wat jullie in ieder geval gemeen hebben is ervaring in een leidingnemende rol, een afgeronde hbo-bachelor en de durf om jezelf en anderen te ontwikkelen.

Wat levert het je op?

De leergang geeft je een beter zicht op jouw vaardigheden en kennis. Je ontwikkelt die ook en daarmee ben je beter in staat om de leidingnemende rol op je te nemen. De leergang stimuleert je om een balans te vinden tussen reflectie en handelen. Hierdoor word je succesvoller, heb je een breder repertoire aan gedragskeuzes en kun je, als het nodig is, terugvallen op belangrijke kennis.
Nieuwsgierig geworden? Kom naar de proefcollege of kijk voor meer informatie op www.hanzepro.nl.


Meer informatie