Over de streep met Dirk de Wachter

Durf jij mislukkingen te bespreken op je werk? Ben je verantwoordelijk voor je eigen succes? En als dat uitblijft, heb je dan gefaald? In een speciale Noorderlink-variant van het programma ‘Over de streep’ bespreken presentator Arno van der Heyden en de Vlaamse psychiater Dirk de Wachter met medewerkers van Noorderlink-organisaties actuele vraagstukken over zingeving, onze prestatiemaatschappij en (werk)geluk.

‘Over de streep’ is een mooie werkvorm om zicht te krijgen op wie anderen zijn, welke vraagstukken bij andere deelnemers leven en om daarover een respectvol gesprek te starten. Presentator Arno van der Heyden zal de deelnemers vragen om in de ruimte over een streep te stappen als een bepaalde stelling op hen van toepassing is. Dirk de Wachter zal daarbij duiding en reflectie geven op actuele vraagstukken als zingeving, onze prestatiemaatschappij en (werk)geluk.

Het programma wordt op 29 april vanaf 20.00 uur uitgezonden. Tijdens deze interactieve uitzending zijn Arno van der Heyden en Dirk de Wachter er online ook bij, kan je zelf meedoen door virtueel al dan niet over de streep te stappen en kan je na afloop vragen stellen aan Dirk de Wachter.

Aanmelden 

 

Dit event wordt georganiseerd in het kader van de Noorderlinkdagen/Expeditie van betekenis. Dit is een negen maanden durend project met kennis, inspiratie en verbinding voor sociaal en duurzaam leven en werken in Noord-Nederland. Lees en bekijk meer over de expeditie op www.noorderlinkdagen.nl.