Wat is een proeverij?

De naam proeverij zegt het al, u ‘proeft aan iets’. In het geval van Noorderlink aan één van de aangeboden thema’s op het gebied van HRM. Een proeverij is geschikt voor managers en P&O’ers die willen beoordelen of een bepaalde training of trainingsvorm een mogelijkheid is voor een groep medewerkers of afdeling in de eigen organisatie.

De proeverij kenmerkt zich, naast het delen van kennis en ervaring, door haar interactieve karakter. Het programma betreft een middagdeel en vindt doorgaans plaats op een dinsdag of donderdag. In onderstaande jaarplanning kunt u zien welke proeverijen er zijn georganiseerd en nog plaats gaan vinden.

Voor wie?

Proeverijen worden georganiseerd voor P&O-ers en managers werkzaam bij de in Noorderlink participerende organisaties.

Organisatie

In 2005 is Noorderlink gestart met het organiseren van proeverijen in samenwerking met de Noorderlinkorganisaties. Het programmamanagement wordt verzorgd door het bestuursbureau van Noorderlink. De locatie wordt beschikbaar gesteld door een Noorderlinkorganisatie of vindt plaats in Het Kasteel te Groningen.

Deelnemen?

U kunt zich aanmelden door u op te geven via de opgavelink die bij de specifieke proeverij beschikbaar is. U dient voor inschrijving werkzaam te zijn bij een van de Noorderlinkorganisaties.

Bakkerijen

Een Bakkerij is een nieuw type bijeenkomst dat toegevoegd is aan de al jaren succesvolle Proeverijen.

De Bakkerij komt voort uit de Proeverij Nieuwe Stijl waar we elk kwartaal afsluiten met een Seminar. Nu starten we een cyclus met een seminar: “de Bakkerij”.

Waar een Proeverij de kans biedt om de waren van een ander te “proeven”, is een Bakkerij een bijeenkomst waar de deelnemers met de ingrediënten van een “Master Chef” zelf kennis en verdieping van hun netwerk “bakken”.

Kijk voor een actueel overzicht van de Proeverijen in onze activiteiten-agenda.