Mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Beweging

Noorderlink richt zich ook op beweging van personeel binnen de bij Noorderlink aangesloten organisaties. Deze koplopers onder de Noord-Nederlandse werkgevers werken samen om mobiliteitsbevorderende projecten en activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren.

Een route kiezen

Noorderlink wil werknemers binnen het netwerk op een frisse en vernieuwende manier stimuleren om zich heen te kijken naar andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld wanneer je besloten hebt om een niet meer zo passende functie los te laten of wanneer je van je werkgever te horen hebt gekregen dat jouw baan (misschien) gaat verdwijnen. Via Noorderlink kun je zelf het initiatief nemen en een route kiezen die leidt naar een nieuwe ervaring of misschien zelfs wel een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever. Als je op deze pagina naar beneden scrolt vind je een overzicht van actuele mobiliteitsinitiatieven.

Werkgever?

Ben je werkgever? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om jouw medewerkers de kansen en zekerheden te geven om zich optimaal te ontwikkelen. Ook als dit betekent dat zij hun talent gaan inzetten op een andere plek. Omdat dat op termijn écht waardevol is voor beide partijen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je misschien vragen? Kijk eens bij onze meest gestelde vragen, deze vind je rechts van deze pagina.

Of neem contact met ons op via . Laat dan ook je telefoonnummer weten dan kunnen wij jou eventueel ook bellen.  

En op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Abonneer je dan op de Noorderlink nieuwsbrief.