Mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Beweging

Noorderlink richt zich ook op beweging van personeel binnen de bij Noorderlink aangesloten organisaties. Deze koplopers onder de Noord-Nederlandse werkgevers werken samen om mobiliteitsbevorderende projecten en activiteiten te ontwikkelen en uit te voeren.

Een route kiezen

Noorderlink wil werknemers binnen het netwerk op een frisse en vernieuwende manier stimuleren om zich heen te kijken naar andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld wanneer je besloten hebt om een niet meer zo passende functie los te laten of wanneer je van je werkgever te horen hebt gekregen dat jouw baan (misschien) gaat verdwijnen. Via Noorderlink kun je zelf het initiatief nemen en een route kiezen die leidt naar een nieuwe ervaring of misschien zelfs wel een nieuwe baan bij een nieuwe werkgever. Als je op deze pagina naar beneden scrolt vind je een overzicht van actuele mobiliteitsinitiatieven.

Werkgever?

Ben je werkgever? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden om jouw medewerkers de kansen en zekerheden te geven om zich optimaal te ontwikkelen. Ook als dit betekent dat zij hun talent gaan inzetten op een andere plek. Omdat dat op termijn écht waardevol is voor beide partijen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je misschien vragen? Kijk eens bij onze meest gestelde vragen, deze vind je rechts van deze pagina.

Je kan ook contact opnemen met Mireille Galama, zij is Programmaleider als het gaat om mobiliteits-activiteiten van Noorderlink.
Mireille werkt sinds oktober 2011 voor Noorderlink. Eerst als projectmedewerker Noorderlinkdagen 2012. Daarna als programmaleider Noorderlef. In haar huidige hoedanigheid inventariseert zij alle mobiliteitsvraagstukken binnen Noorderlink, ontwikkelt ze samen met betrokken organisaties trajecten en initiatieven en houdt ze vinger aan de pols bij de uitvoering daarvan. Mireille is een spin in het web en primair erop gericht organisaties met gelijksoortige of op elkaar aansluitende vraagstukken aan elkaar te verbinden.

E-mail: galama@noorderlink.nl.
Telefoon: 06-23153150
LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/mireille-galama/22/205/11b

En op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Abonneer je dan op de Noorderlink nieuwsbrief.