Contactformulier

Contactformulier

Noorderlink Academy

header image

Training: Systeemkracht in organisaties

Wanneer
01-01-2017 vanaf 00:00
Naam contactpersoon

 systeemkracht

Een compacte, verhelderende training voor iedereen die het inzicht in organisatiedynamiek wil vergroten en vanuit een autonome positie de eigen invloed binnen en op deze context wil versterken.

Inhoud

In een organisatiesimulatie van directie (top), middenkader (midden), uitvoering (laag) en klanten werkt iedereen tijdens de eerste dag aan het het creëren van een vitale en effectieve organisatie. Positieve en destructieve patronen in organisaties worden hierbij snel duidelijk. Ook worden interventies zichtbaar, waardoor de gehele organisatie meer power ervaart en effectiever kan functioneren.

De verkregen inzichten zullen we vertalen naar de eigen werksituatie. Welke plek neem jij in in het organisatiesysteem: hoe positioneer je jezelf, waar en bij wie ligt je loyaliteit, welke (verborgen) opdracht vervul je voor het geheel? En, hoe neem je (weer) leiding en kan je invloed uitoefenen op het creëren van een effectieve organisatie?

Opbrengst

  • fundamenteel inzicht in de invloed van systemen op gedrag van mensen
  • inzicht in succesfactoren die de samenwerking tussen en met verschillende niveaus in een organisaties verbeteren
  • inzicht in het effect van resultaatverantwoordelijke teams op het functioneren van de organisatie
  • handvatten om eigen invloed op het functioneren van het team en de organisatie te versterken.

Doelgroep

Leiders, adviseurs en andere professionals die hun inzicht in organisatiedynamiek wil vergroten en wil leren om vanuit een autonome positie de eigen invloed binnen en op deze context te versterken.

Planning

Op dit moment is er geen concrete startdatum van deze training. Je kunt je interesse echter wel aan ons doorgeven. Zie onder 'aanmelden'.

Aantal deelnemers

We gaan uit van 10 tot 18 deelnemers bij de eerste dag en maximaal 8 deelnemers bij het tweede dagdeel.

Begeleiding

Deze training wordt verzorgd door Goof van Amelsvoort. Van huis uit is Goof van Amelsvoort ecoloog, met als specialisatie wetenschapsfilosofie. Systeemkundig denken en kijken zit in zijn bloed. Later heeft hij zich bijgeschoold in didactiek, supervisiekunde en bedrijfskunde. Hij is specialist in systeemdynamica en in Management Drives. De rode draad in zijn werk is het zoeken naar balans tussen persoonlijke drijfveren, de wensen van de organisatie en de dynamiek in teams en groepen.

Praktische informatie

De kosten voor deze training bedragen € 550,- exclusief btw. Dit bedrag is inclusief locatiekosten, catering en materiaal. De training zal plaatsvinden op een nog te bepalen locatie in Groningen.

Download hier de leaflet van de training.

Aanmelden

Op dit moment is er geen concrete startdatum van deze training. Je kunt je interesse echter wel aan ons doorgeven. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt er in overleg een startdatum bepaald. Stuur een e-mail naar  om je interesse door te geven.