Professioneel projectleiderschap

Voor wie

De methodisch goed onderlegde projectleider, die grip wil krijgen op projecten die zich afspelen in een ingewikkeld en spannend krachtenveld.

Resultaat

Na afronding van de leergang ontvang je een certificaat. Met dit certificaat toon je aan dat:

  • je in staat bent grip te houden op projecten door effectief te sturen en te beïnvloeden binnen een complexe (multidisciplinaire) projectomgeving;
  • je een gedegen visie hebt op verschillende projectmethoden en de type vraagstukken waarin deze methoden effectief zijn.

De leergang Professioneel projectleiderschap volgt voor een belangrijk deel de Nederlandse Competence Baseline (NCB) voor projectmanagement. Daardoor is het mogelijk, als je de leergang hebt afgerond, om het IPMA-C theoriecertificaat te halen.

Aanmelden of meer informatie

Op dit moment is er geen concrete startdatum van deze leergang. Je kunt je interesse echter wel aan ons doorgeven. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt er in overleg een startdatum bepaald. Gebruik de aanmeldbutton links op deze pagina om je interesse door te geven.

Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar academy@noorderlink.nl, dan nemen wij contact op. Desgewenst telefonisch als er een telefoonnummer is vermeld.