Leergang Regisseren van Beleidsprocessen

Voor wie

Adviseurs, beleidsmedewerkers en coördinatoren met minimaal 3 jaar werkervaring die effectief sturing willen geven aan integrale, afdelingsoverstijgende vraagstukken.

Resultaat

Na afronding van de leergang ontvang je een certificaat. Met dit certificaat toon je aan dat:

  • je een organisatievraagstuk kunt analyseren en hierover kunt adviseren, waarbij je rekening houdt met cultuuraspecten, politieke gevoeligheden, belangen, veranderbereidheid en verandervermogen van de organisatie;
  • je sturing kunt geven aan integrale afdelingsoverstijgende processen; effectieve interventies kunt inzetten die concrete resultaten opleveren;
  • je bewust bent van je eigen capaciteiten en drijfveren en je meerwaarde voor je eigen en andere organisaties realistisch kunt schetsen.

Aanmelden of meer informatie

Op dit moment is er geen concrete startdatum van deze leergang. Je kunt je interesse echter wel aan ons doorgeven. Zodra er voldoende deelnemers zijn wordt er in overleg een startdatum bepaald. Gebruik de aanmeldbutton links op deze pagina om je interesse door te geven.

Wil je meer informatie, stuur een e-mail naar academy@noorderlink.nl, dan nemen wij contact op. Desgewenst telefonisch als er een telefoonnummer is vermeld.